ua en ru

Випущені в ході конфлікту в Нагірному Карабасі снаряди впали на території Ірану

Випущені в ході конфлікту в Нагірному Карабасі снаряди впали на території Ірану Фото: Нагорний Карабах

Обидві сторони конфлікту в Нагірному Карабасі отримали попередження від прикордонної служби Ірану

Три мінометні снаряди, випущені в ході конфлікту в Нагірному Карабасі, впали на північному заході Ірану. Про це неділю, 3 квітня, заявив заступник губернатора іранської провінції Східний Азербайджан Саїд Шабестари Хіябані, повідомляє агентство Tasnim.

"На щастя, крім невеликих ушкоджень опор ліній високовольтних електропередач, що призвело до скорочення потужності в регіоні, інцидент не спричинив інших втрат", - сказав він.


Він також зазначив, що після інциденту, була запрошена зустріч іранської провінційної прикордонної охорони за участі офіційних осіб двох воюючих країн.

"У ході зустрічі обидві сторони конфлікту були серйозно й офіційно попереджені прикордонниками Ісламської Республіки,вони пообіцяли, що цей інцидент не повториться", - сказав він, додавши, що Іран закликає обидві сторони проявити стриманість.

"В даний час існує повна безпека на кордонах провінції, і (іранські) Збройні сили і прикордонники готові відповісти на будь-яку агресію на території нашої країни", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Азербайджані порушили справи за фактом вбивств громадян країни в ході конфлікту в Нагірному Карабасі.