ua en ru

Влада Станиці Луганської заявила, що відвід сил неможливий через обстріли бойовиків

Влада Станиці Луганської заявила, що відвід сил неможливий через обстріли бойовиків Фото: голова Станично-Луганської районної військово-цивільної адміністрації Юрій Золкин

Більшість людей побоюються приходу так званої ЛНР

На сьогодні виконання рамкової угоди щодо відведення сторін неможливе через постійні обстріли з боку бойовиків. Про це заявив голова Станично-Луганської районної військово-цивільної адміністрації Юрій Золкін в ефірі "5 каналу".

"Виконувати угоду (рамкову угоду з розведення сторін на трьох напрямках в зоні АТО) в цей момент умов немає, причина одна - немає режиму тиші", - сказав він.

Золкін також додав, що наразі "відбувається пробудження свідомості людей і усвідомлення ними того, що відхід українських підрозділів призведе до війни".

"На сьогоднішній день можу сказати достовірно, ніхто не вірив ще рік тому, що 50 і більше людей можуть вийти відкрито, публічно під телекамери і заявити свій протест проти відводу підрозділів Збройних сил", - зазначив Золкін.

За його словами, більшість людей побоюються приходу так званої ЛНР, розуміючи, що "терористи, сепаратисти і інша нечисть несе з собою біль, страждання і злочинний режим".

Нагадаємо, жителі Станиці Луганської готують протести у зв'язку з відведенням сил АТО з міста.