ua en ru

Виплату монетизованих субсидій завершать до 15 листопада, - Розенко

Виплату монетизованих субсидій завершать до 15 листопада, - Розенко Фото: зекономлені субсидії виплатять до 15 листопада (yatsenyuk.org.іа)

Зекономлені кошти отримають 1,7 млн сімей

Уряд завершить виплату монетизованих субсидій до 15 листопада цього року. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.

"З завтрашнього дня починаємо виплату монетизованих субсидій сім'ям, які мали економію "субсидій" за опалювальний сезон 2016-17 років", - написав Розенко.

За його словами, ресурс в сумі 1,2 млрд гривень для виплати зекономлених коштів 1,7 млн сімей в бюджеті є.

Міністр пообіцяв, що всі домогосподарства отримувати гроші в повному обсязі і без затримок.

Із завтрашнього дня починаємо виплату монетизованих субсидій сім'ям, які мали економію "субсидій" за опалювальний сезон...

Опубліковано Павлом Розенком 1 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше Розенко заявив, що для виплат субсидій цим 1,7 млн сім'ям потрібно буде виділити близько 1,3-1,5 млрд грн.

Процедуру і порядок монетизації субсидій розробило Міністерство фінансів. Процес буде проходити в три етапи, перший з яких стартує з 1 січня 2018 року і полягає в монетизировании розрахунків на рівні компаній-постачальників послуг, зокрема, запровадження прямих розрахунків Держказначейства з підприємствами.