ua en ru

Вигідні подорожі з TUI Ukraine: знижки на тури по вихідних

Вигідні подорожі з TUI Ukraine: знижки на тури по вихідних

Люди приділяють час шопінгу на вихідних, щоб був час обрати ідеальний варіант, не кваплячись і не йдучи на компроміси. Туристичний оператор TUI Ukraine врахував цю тенденцію і пропонує знижку в розмірі 2000 гривень на будь-який тур, якщо ви купуєте його на вихідних.

Бронюючи путівки по суботах і неділях, туристи отримують значну економію своїх коштів. Ці гроші потім можна витратити на приємні екскурсії та розваги в країні, яка обрана для відпочинку.

Туроператор TUI Ukraine пропонує всі туристичні напрямки і курорти з розвиненою інфраструктурою. На більшість з цих пропозицій поширюється акція HAPPY DAY. Акційні тури оновлюються щотижня по п'ятницях, тому, щоб не упустити вигідну пропозицію, ви можете підписатися на відповідну розсилку. Найчастіше серед акційних пропозицій фігурують найбільш популярні у туристів напрями: Туреччина, Єгипет, ОАЕ, Греція, Хорватія, Чорногорія, Іспанія, Кіпр.

alt

Співробітники компанії нададуть всю необхідну інформацію про країну, її традиції, вибраному або рекомендованому готелі. Без відповіді не залишиться жодне питання туристів. А якщо буде потрібно щось уточнити після покупки туру, завжди можна проконсультуватися щодо цілодобової гарячої лінії туроператора.

Важливі умови надання знижки:

  • бронювання не менше ніж на двох туристів;
  • двомісний номер на двох дорослих, одномісний для дорослого з дитиною (старше двох років) або два одномісних номери;
  • знижка розраховується по внутрішньому фінансовому курсу туроператора;
  • кількість місць в акційному турі обмежена;
  • умови та терміни проведення акції можуть бути змінені;
  • знижки з іншим акціям не можна підсумовувати;
  • обов'язкова участь у програмі лояльності

Про туроператора

Туристична компанія TUI Ukraine - одна з найбільших у країні, вона входить в міжнародний холдинг TUI Group. Головна мета туроператора - надати максимально якісні послуги, що гарантують абсолютно безтурботний відпочинок.

Почавши розширювати мережу в 2014 році, сьогодні туроператор пропонує тури через більш ніж 200 турагентств, що забезпечують клієнтам якісний і приємний відпочинок у будь-якій точці світу. Високі стандарти якості, а також регулярні акції та знижки допоможуть заощадити і отримати ще більш приємний відпочинок за меншу вартість. Безкоштовна гаряча лінія 0 (800) 50-03-94.