ua en ru

Для видачі біометричних паспортів у Львові та Одесі реконструюють центри обслуговування громадян

Для видачі біометричних паспортів у Львові та Одесі реконструюють центри обслуговування громадян Фото: закордонний паспорт (dpsu.gov.ua)

Відповідні роботи покликані зменшити ажіотаж навколо оформлення біометричних паспортів

Для видачі біометричних паспортів у Львові та Одесі найближчим часом реконструюють центри обслуговування громадян. Про це з посиланням на прес-службу Державної міграційної служби України повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

"Аби зменшити ажіотаж навколо оформлення біометричних закордонних паспортів, які дають можливість безвізового перетину кордону із Євросоюзом, підприємство (ДП "Документ", що належить до сфери управління Державної міграційної служби України, - ред.) планує найближчим часом реконструювати центри обслуговування громадян в інших містах нашої країни. На черзі - Львів та Одеса", - йдеться у повідомленні

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку 2017 року року українці оформили близько 2,5 млн закордонних паспортів.

"З початку року працівниками підрозділів міграційної служби, "Паспортних сервісів" та центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) оформлено близько 2,5 млн закордонних паспортів та понад 655 тисяч ID-паспортів", - повідомляли у ДМС.