ua en ru

Вибори в місцеві органи влади Криму можуть відбутися у вересні 2014 р., - Константинов

Вибори в місцеві органи влади Криму можуть пройти одночасно з виборами в парламент республіки, призначеними на 14 вересня 2014 р.

Вибори в місцеві органи влади Криму можуть пройти одночасно з виборами в парламент республіки, призначеними на 14 вересня 2014 р. Про це сьогодні на засіданні президії повідомив голова Державної Ради Республіки Крим Володимир Константинов, повідомляє прес-служба самопроголошеного кримського парламенту.

"Переналагодження всієї політичної системи Республіки Крим за стандартами російського законодавства має завершитися в поточному році, щоб ми продовжили просуватися в будівництві нового Криму. Ми зараз опрацьовуємо питання про можливість проведення позачергових виборів у місцеві органи влади в один строк з виборами Державного Ради. Ми вважаємо це політично, організаційно і фінансово найбільш доцільним рішенням", - повідомив він.

Водночас, як повідомив голова Постійної комісії ГС РК з питань нормотворчої діяльності, організації роботи Державної ради та у зв'язках із громадськістю Єфим Фікс, всього в план першочергових законопроектних робіт Державної Ради РК на 2014 р. включені 84 законопроекти.