ua en ru

Вибори в США: Трамп оголосив плани на перші 100 днів президентства

Вибори в США: Трамп оголосив плани на перші 100 днів президентства Фото: Дональд Трамп озвучив плани

Мільярдер пообіцяв скасувати або змінити умови головних міжнародних торговельних угод

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у суботу, 22 жовтня, оголосив свої плани на перші 100 днів, якщо він виграє президентські вибори. Про це він заявив, виступаючи у Геттісбургу, штат Пенсильванія, передає DW.

Зазначено, що мільярдер пообіцяв скасувати або змінити умови головних міжнародних торговельних угод: Північноамериканську зону вільної торгівлі (NAFTA) та Транстихоокеанське партнерство (TPP угода за участю 12 країн, що омиваються водами Тихого океану).

Трамп також пообіцяв почати депортацію всіх іммігрантів, ув'язнених за насильницькі злочини. Громадянам країн, які не прийматимуть назад своїх людей, США не видаватиме візи, додав Трамп.

Серед інших змін, які пообіцяв кандидат, обмеження права на лобіювання для колишніх посадовців із метою побороти корупцію.

Також Трамп пообіцяв судитися з усіма жінками, які звинуватили його у сексуальних домаганнях.

"Усіх цих брехух буде притягнено до суду, коли вибори закінчаться", - наголосив Трамп.

Нагадаємо, 12 жовтня видання The New York Times написало про історію американок Джессіки Лідс і Рейчел Крукс, які розповіли про насилля з боку Трампа. Згодом інші мас-медіа опублікували нові подібні історії. Сам кандидат у президенти неодноразово відкидав звинувачення.