ua en ru

Вибори в США: Клінтон і Трамп зустрінуться на других теледебатах

Вибори в США: Клінтон і Трамп зустрінуться на других теледебатах Фото: Хілларі Клінтон і Дональд Трамп знову дебатуватимуть

Люди в залі стануть частиною дебатів, які триватимуть 90 хвилин

Кандидати в президенти США - демократ Хілларі Клінтон і республіканець Дональд Трамп увечері в неділю, 9 жовтня, зустрінуться на других теледебатах. Про це повідомляє "Голос Америки".

Зазначено, що після перших дебатів, у результаті яких, на думку багатьох, перемогла Клінтон, Трампу довелося реагувати на кілька ситуацій, що викликали занепокоєння у виборців. Одна з них пов'язана з тим, що він, за всією ймовірністю, уникав сплати податків протягом багатьох років. Однак ці проблеми відійшли на другий план після того, як у п'ятницю стало відомо про непристойні висловлювання Трампа про жінок, записаних на аудіоплівку 11 років тому.

Тим часом Клінтон, ймовірно, доведеться відповідати на питання з приводу її виступів, тексти яких були опубліковані WikiLeaks. Із цих публікацій випливає, що з багатьох питань, включаючи торгівлю та її відносини з Уолл-стріт, вона часом займала одну позицію в публічних виступах і протилежну в приватних бесідах.

Люди в залі стануть частиною дебатів, які на цей раз пройдуть у форматі зустрічі з громадськістю, коли кандидатам будуть ставити питання не тільки ведучі, а й запрошені виборці. Трамп дав зрозуміти, що вдасться до агресивної тактики, яка може включати нагадування про історію зі спробою імпічменту Білла Клінтона у період його президентства.

Треті дебати кандидатів у президенти пройдуть 19 жовтня в Лас-Вегасі, штат Невада.

Нагадаємо, раніше в неділю американська телекомпанія CNN опублікувала 18 нових фрагментів з інтерв'ю різних років, в яких мільярдер, за її оцінками, "грубо і принизливо" говорить про жінок.