ua en ru

Вибори в США: Клінтон перемогла на першому відкритому ділянці

Вибори в США: Клінтон перемогла на першому відкритому ділянці Фото: кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон

За підсумками голосування, Клінтон набрала чотири голоси, а Трамп - два

Кандидат у президенти на вибори в США від Демократичної партії Хілларі Клінтон перемогла на першому відкритому ділянці в місті Діксвілл-Нотч у Нью-Гемпширі. Про це повідомляє CNN.

За підсумками голосування, Клінтон набрала чотири голоси, а її опонент, кандидат у президенти США від республіканців, Дональд Трамп отримав два голоси.

Наголошується, що виборчі дільниці на виборах в США в Діксвілл-Нотч відкрилися опівночі за місцевим часом і закрилися, як тільки всі вісім місцевих жителів проголосували.

Крім голосів за Клінтон і Трампа, один голос був відданий за кандидата від Лібертаріанської партії Гері Джонсона і ще один суперника Барака Обами на виборах президента в 2012 році, республіканцеві Мітту Ромні, незважаючи на те, що він не був представлений у списку кандидатів.

Згідно із законами Нью-Гемпширу населені пункти, де проживають менше ста потенційних виборців, можуть відкрити свої ділянки опівночі і закрити їх, як тільки всі зареєстровані виборці проголосують.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ймовірність перемоги Клінтон становить 90%.