ua en ru

Вибори Ради: міліція зафіксувала 11 повідомлень про мінування дільничних виборчкомів

Станом на 13:00 зафіксовано 11 повідомлень про замінування приміщень дільничних виборчих комісій та два факти втрати головами дільничних виборчих комісій печаток.

Станом на 13:00 зафіксовано 11 повідомлень про замінування приміщень дільничних виборчих комісій та два факти втрати головами дільничних виборчих комісій печаток. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

Крім того, на Дніпропетровщині виявлено два факти пошкодження виборчих бюлетенів.

За інформацією, яка надійшла до МВС, станом на 13:00 своєчасно не розпочали роботу вісім дільничних виборчих комісій, які розташовані в Попаснянському районі Луганської області. Причина - несвоєчасна підготовка виборчих комісій.

На охорону громадського порядку та забезпечення безпеки громадян під час виборів Верховної Ради залучено 84 тис. 425 правоохоронців та представників громадськості.

У Донецькій області завдання з охорони громадського порядку виконують 4,5 тис. правоохоронців та 77 військовослужбовців Збройних сил України, в Луганській області - 1,4 тис. правоохоронців та 80 військовослужбовців Збройних сил України.

Нагадаємо, сьогодні, 26 жовтня 2014 р. в Україні проходять дострокові вибори Верховної Ради України.