ua en ru

Вибори нардепа в окрузі №205: ЦВК зареєструвала ще 28 кандидатів

Вибори нардепа в окрузі №205: ЦВК зареєструвала ще 28 кандидатів Фото: ЦВК

Кількість кандидатів в окрузі зросла до 63

Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала ще 28 кандидатів на проміжних виборах народних депутатів в окрузі №205. Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії 19 червня, передає прес-служба ЦВК.

"Розглянувши відповідні документи, Комісія зареєструвала 28 кандидатів у народні депутати України в ОВО № 205 на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 р", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що ЦВК зареєструвала безпартійних Юрія Блоцького, Костянтина Бойко, Олександра Величко, Волошину Олену, Олексія Гребенченка, Вадима Динника, Геннадія Диордиева, Юрія Жукова, Антона Караговника, Сергія Кірія, Владислава Ковтуна, Олега Коломиця, Вадима Корягіна, Тараса Костанчука, Богдана Латія, Андрія Мельника, Олега Мікаца, Олега Нароху, Дмитра Саволюка, Олександра Скубченка, Олександра Стасюка, Юрія Усика.

Також зареєстровані кандидати від БПП Троян Олег і Сергій Березенко, від "Громадянської солідарності" Миколи Звєрєва, від "Самопомічі" Володимира Зуба, від "УКРОП" Геннадій Корбан, від партії "Республіка" Юрій Ткач.

Таким чином, станом на 19 червня Центральна виборча комісія зареєструвала 63 кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 р.

Нагадаємо, в "Самопомічі" мають намір боротися проти блокової системи на місцевих виборах.