ua en ru

Вибори в Чернігові: голосування завершилося

Вибори в Чернігові: голосування завершилося Фото: вибори в Чернігові

На виборах у Чернігові фіксується низька явка

На виборах у 205 окрузі в Чернігові, де сьогодні, 26 липня 2015 р., відбувалися проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі, завершилося голосування. За законодавством дільниці закриваються о 20:00.

26 липня у Чернігові на виборчому окрузі №205 відбувалися проміжні вибори народного депутата. Жителі Чернігова мали можливість проголосувати на одному з 83 виборчих дільниць з 8:00 до 20:00. У виборах бере участь 91 кандидат, з яких 7 були висунуті політичними партіями, а 84 - самовисуванці.

В той же час найбільш запекла боротьба розгорнулася між двома кандидатами - Геннадієм Корбаном (партія "Українське об'єднання патріотів - КРІП") та Сергій Березенко ("Блок Петра Порошенка "Солідарність"). Передвиборна кампанія супроводжувалася низкою скандалів, а також попередженням Центральної виборчої комісії про підготовку провокацій у день виборів.

Нагадаємо, на виборах у Чернігові фіксується рекордно низька явка. Так, згідно з даними ЦВК, станом на 16:00 проголосували лише 26,2% виборців.