ua en ru

Після введення "режиму тиші" на Донбасі погіршилася криміногенна обстановка, - розвідка

Після введення "режиму тиші" на Донбасі погіршилася криміногенна обстановка, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Військові РФ, зловживаючи службовим становищем, скоюють злочини проти місцевих мешканців

З введенням "режиму припинення вогню" відмічається погіршення криміногенної обстановки на тимчасово окупованих територіях сходу України. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Зокрема, розвідка повідомляє про випадки, коли військовослужбовці російських окупаційних військ, зловживаючи службовим становищем, скоюють злочини проти місцевих мешканців.

"15 вересня ц.р. до командування 1 АК (Донецьк) ЗС РФ направлено скаргу місцевих жителів н.п. Спартак за підписом 347 осіб, в якій зафіксовані факти крадіжки металевих конструкцій огорожі та системи опалення військовослужбовцями 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1АК. При цьому, за перешкоджання місцевими мешканцями такого роду діяльності, російські окупанти погрожували застосуванням зброї", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях України станом на 17 вересня Незважаючи на чергові розпорядження команду...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 17 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські прикордонники вчора, 16 вересня, спостерігали активність збройних сил Росії поблизу адміністративної межі з тимчасово окупованим Кримом.