ua en ru

Другий етап реконструкції Андріївського узвозу буде завершено в 2014 р. і обійдеться місцевому бюджету в 15 млн грн, - Попов

Другий етап реконструкції Андріївського узвозу буде зроблено в 2014 р. після завершення будівництва станції метро "Теремки" та реконструкції Поштової площі. Про це сьогодні журналістам повідомив голова КМДА Олександр Попов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Цей рік для нас, на жаль, дуже складний у плані фінансування. По скільки ми реалізуємо зараз кілька масштабних проектів, таких як будівництво станції метро і реконструкція Поштової площі, ми просто не змогли профінансувати остаточне завершення реконструкції Андріївського узвозу. Мова йде не тільки про самому Андріївському узвозі, а й про вулиці Володимирській, яку теж необхідно привести в порядок. Там основні питання - це комунікація, яка є під землею і мережі, які необхідно обов'язково замінити, тому що вони пов'язані з комунікаціями на Андріївському узвозі. Це електрика, тепло, вода... Тому будемо планувати (завершення реконструкції) на наступний рік", - зазначив Попов.

Він також додав, що завершення реконструкції Андріївського узвозу обійдеться міському бюджету в 15 млн грн.

"Це ще десь 15 млн грн, якщо комплексно. Це щоб повністю завершити проект, які ми маємо. Це без знесення будинків... першим ділом, це інженерні мережі та бруківка...", - додав Попов.