ua en ru

ВРЮ призначила нових керівників судів в 16 областях України

Вища рада юстиції (ВСЮ) на засіданні 11 лютого 2014 р. ухвалила рішення про призначення на адміністративні посади в судах в 16 областях України.

Вища рада юстиції (ВСЮ) на засіданні 11 лютого 2014 р. ухвалила рішення про призначення на адміністративні посади в судах в 16 областях України. Про це за підсумками засідання заявив голова ВРЮ Олександр Лавринович, повідомила прес-служба ВРЮ.

Зокрема, у ході засідання ВРЮ за поданням відповідних рад суддів було призначено 31 особу - головами судів, у тому числі в одній з областей відбулося призначення голови окружного адміністративного суду, 12 осіб - призначено заступниками голів судів, 1 голову суду було звільнено за власним бажанням.

За словами Лавриновича, з призначень, що відбулися 11 лютого, в судах Вінницької області було заміщено 1 адміністративну посаду, у Житомирській - 4, в Івано-Франківській - 2, у Кіровоградській - 1, в Луганській - 2, у Львівській - 2, у Миколаївській - 4, у Полтавській - 3, у Рівненській - 4, у Сумській - 2, у Тернопільській - 2, у Херсонській - 2, у Хмельницькій - 6, у Черкаській - 7, у Чернівецькій - 1.