ua en ru

Полторак звільнив генерала та полковника ЗСУ за "п'яну" їзду в Одесі

Полторак звільнив генерала та полковника ЗСУ за "п'яну" їзду в Одесі Фото: Степан Полторак

Полторак зазначає, що у ЗСУ зберігаються проблеми з дисципліною

Зі Збройних сил України (ЗСУ) звільнили затриманих за їзду в нетверезому стані генерала і полковника. Про це заявив міністр оборони Степан Полторак під час колегії Міноборони, передає "112 Україна".

"В цілому по поліпшенню стану військової дисципліни зроблено дуже багато. Відновлена організаційна структура морально-психологічного забезпечення у ЗСУ... Але разом з цим дуже багато проблем. Я сьогодні вкрай незадоволений станом роботи окремих командирів і органів, які відповідають за роботу особового складу. На жаль, присутні численні правопорушення вчинені військовослужбовцями, особливо в нетверезому стані. Є порушення заходів безпеки, які призводять до небоевым втрат. Недостатня якість відбору призовників і військового контингенту, військових комісаріатів до проходження служби", - зазначив Полторак.

Нагадаємо, раніше Генштаб розслідував затримання п'яного командира військової частини.

В Одесі активісти Автомайдану затримали автомобіль, за кермом якого був п'яний командир 14-ї бригади, полковник Костянтин Горло. У машині також знаходився нетверезий головний інспектор Повітряних Сил ЗСУ генерал Микола Петрушенко.