ua en ru

У ЗСУ назвали застосування зброї військкомом у Житомирі мірою самооборони

У ЗСУ назвали застосування зброї військкомом у Житомирі мірою самооборони Фото: стрілянина в Житомирі

Потерпілий уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності і мав дві судимості

Застосування травматичної зброї керівником військкомату в Житомирі було викликано необхідними заходами самооборони. Про це повідомляє прес-служба Оперативного командування "Північ" у Facebook.

"Застосування зброї відбулося як необхідний захід самооборони своєї сім'ї й офіцерської честі тільки після нанесення йому удару в обличчя", - заявляють у прес-службі Оперативного командування.

У повідомленні також зазначено, що потерпілий уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності і мав дві судимості.

Згідно з версією, озвученою в оборонному відомстві, військовослужбовець повертався додому разом із дружиною і дітьми, коли стався конфлікт.

В засобах масової інформації поширюються викривлені факти стосовно застосування травматичної зброї одним з військовослуж...

Опубліковано Оперативне командування "Північ" 4 березень 2017 р.

"Потерпілий перебував у стані алкогольного сп'яніння і спеціально спровокував бійку", - додають у командуванні групи військ "Північ".

Нагадаємо, 3 березня керівник військкомату в Житомирі влаштував стрілянину. Як повідомляють правоохоронці, коли чоловік припарковував автомобіль, у нього виник конфлікт із людьми, які стояли поруч. Водій дістав зброю і вистрілив чоловікові в спину, а жінку вдарив в обличчя.