ua en ru

ЗСУ: у Донецькій обл. розпочалося маркування небезпечних мінних ділянок

ЗСУ: у Донецькій обл. розпочалося маркування небезпечних мінних ділянок Фото: прес-центр АТО

У штабі АТО розповіли про проблеми в районі пункту пропуску "Березове"

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі тривають випадки підриву на вибухових пристроях цивільного населення, яке перетинає лінію зіткнення в районі пункту пропуску "Березове" в Донецькій області. Про це повідомили у прес-центрі АТО у Facebook.

Як зазначається, офіцери однієї із груп цивільно-військового співробітництва ЗСУ на чолі з підполковником Сергієм Панютою почали і реалізували проект з маркування небезпечних мінних ділянок придорожньої смуги у напрямку даного пункту пропуску.

У зв'язку з тим, що державні комунальні підприємства за певних обставин поки не можуть працювати в даному секторі, група ЦВС ВСУ звернулася до гуманітарної організації "Міжнародний комітет Червоного Хреста" із проханням про надання допомоги.

ЗСУ: у Донецькій обл. розпочалося маркування небезпечних мінних ділянок

Представники МКЧХ після проходження певних внутрішніх процедур вирішили дане питання.

ЗСУ: у Донецькій обл. розпочалося маркування небезпечних мінних ділянок

Зокрема, вони виготовили і розмістили вздовж ділянки придорожньої смуги у напрямку пункту пропуску "Березове" покажчики "Стоп міни!" і встановили вздовж дороги десять біотуалетів.

Офіцери цивільно-військового співробітництва Збройних Сил Україні вирішують проблеми мирних мешканців ДонбасуУ зоні АТ...

Posted by Прес-центр АТО on 28 вересня 2015 р.

Нагадаємо, НАТО надасть Україні нові можливості в галузі розмінування.