ua en ru

ДРГ бойовиків намагалася прорватися на підконтрольну ЗСУ територію біля Красногорівки

ДРГ бойовиків намагалася прорватися на підконтрольну ЗСУ територію біля Красногорівки Фото: ЗСУ зупинили ДРГ в Донецькій області

ДРГ бойовиків намагалася пройти повз українських військових під прикриттям шквального вогню

Військовослужбовець однієї з бригад оперативного командування "Захід", розташованої в районі міста Красногорівка Донецької області, зупинив диверсійно-розвідувальну групу (ДРГ) противника, який намагався проникнути на територію, контрольовану Збройними Силами України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба ОК "Захід".


"Бій почався з сильного мінометного обстрілу і супроводжувався вогнем двох великокаліберних снайперських гвинтівок калібру 12,7 мм і вогнем зі стрілецької зброї", - розповів прес-офіцер підрозділу, який безпосередньо брав участь у зіткненні.

За його розповідями, велика диверсійна група намагалася пройти повз українських військових під прикриттям шквального вогню. Проте, бійці ВСУ помітили її зі спостережного поста.

"Зав'язався бій, який тривав більше 3:00. Диверсанти підійшли настільки близько, що українським солдатам довелося використовувати ручні гранати", - йдеться в повідомленні.

У результаті бою ворог поніс великі втрати і відступила. Українські військові не зазнали значних втрат - двоє українських солдатів були легко поранені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник командира 53 бригади затримали за збут боєприпасів в зоні АТО.