ua en ru

Вступ Фельдмана до групи "Воля народу" - частина переговорів щодо створення групи "Наш край", - Мазурчак

Вступ Фельдмана до групи "Воля народу" - частина переговорів щодо створення групи "Наш край", - Мазурчак Фото: Олександр Мазурчак

Співголова партії Олександр Фельдман вступив в депутатську групу "Воля народу" у Верховній Раді в рамках переговорного процесу щодо створення групи "Наш край". Про це заявив сьогодні співголова партії Олександр Мазурчак.

За його словами, партія не приховувала, що веде переговори про створення в парламенті депутатської групи.

"Сьогодні в Раді нашу партію представляють три депутати. Двоє з них - Антон Кіссе та Олександр Фельдман - входять в депутатські групи. Сергій Шахов зараз позафракційний. Кожен з них в процесі переговорів про створення групи "Наш край" і відповідає за свій фронт робіт. Тому наступні кроки депутатів також будуть відбуватися в рамках об'єднавчого процесу щодо створення групи "Наш край ", - зазначив Олександр Мазурчак.

Він також додав, що приєднання співголови партії до "Волі народу" - це звичайний робочий процес. Партія зацікавлена, щоб склад майбутньої депутатської групи "Наш край" був у першу чергу якісним, тому не намагається штучно прискорювати події.