ua en ru

На зустрічі в Мінську Лавров відмовився обговорювати питання безпеки, - Геращенко

На зустрічі в Мінську Лавров відмовився обговорювати питання безпеки, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко розповіла про результати зустрічі глав МЗС "нормандської четвірки"

РФ не зацікавлена ані в припиненні вогню, ані в звільненні заручників

На зустрічі глав МЗС "нормандської четвірки" в Мінську глава зовнішньополітичного відомства Росії Сергій Лавров відмовився обговорювати питання безпеки. Про це повідомила віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

"Міністр Лавров на всі незручні питання відповідає, що це не її (Росії, - ред.) компетенція - гуманітарні чи безпекові питання, і наполягає тільки на обговоренні політичного блоку", - написала вона.

За словами Геращенко, РФ не зацікавлена ані в припиненні вогню, ані в звільненні заручників.

"Ось це і є вся правда про позицію РФ, яка не зацікавлена ані в припиненні вогню, ані в звільненні заручників, а лише в амністії і тд.", - написала вона.

Зустріч міністрів закордонних справ нормандського формату розпочалася з обговорення гуманітарної проблематики. Саме за н...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 29 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська сторона на зустрічі глав МЗС "нормандської четвірки" у Мінську наполягала на звільненні всіх заручників до Різдва.