ua en ru

Зустріч опозиції з Президентом повинна проходити в прямому ефірі, - Гриценко

Зустріч лідерів опозиційних фракція з Президентом України Віктором Януковичем повинна проходити в прямому ефірі. Про це заявив лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко в ефірі львівського радіо "Незалежність", передає прес-служба Гриценка.

"Якби мене запитали - я б не пішов на Банкову. Я знаю, що це буде: такий собі невеликий круглий стіл, де сидить Янукович і посміхаючись, ласкаво дивиться в камеру. Навколо - лідери опозиційних фракцій. Він з кожним потисне руку, спеціально на камеру. Потім диктор Першого національного за кадром скаже: "Віктор Федорович висловив свої пропозиції про соціальну підтримку людей, лідери опозиції все це підтримали". І ніхто потім це не заперечує, потім піде по всіх каналах", - підкреслив Гриценко.

Він пропонує не брати участь у такому інформаційному обмані. Зате радить провести зустріч у прямому ефірі.

"Не важливо, в якому місці, але обов'язково в прямому ефірі, в присутності журналістів і можливістю ведення дискусії. Нехай Янукович почує неприємні для себе питання і відповість на те, що хвилює людей. Якщо Янукович цього боїться, хоче тільки камерну зустріч, щоб" картинка "пішла на екрани - тоді опозиція не повинна йому підігравати", - зазначив Гриценко.