ua en ru

Зустріч "нормандської четвірки" в Парижі фото

Зустріч "нормандської четвірки" в Парижі фото Зустріч "нормандської четвірки" в Парижі: фото і відео

зустріч нормандської четвірки в Парижі, нормандська четвірка, Порошенко, Путін, Меркель, Олланд, фото, відео, Порошенко потиснув руку Путіну

Зустріч "нормандської четвірки" в Парижі: Президент України Петро Порошенко прибув до столиці Франції, де 2 жовтня проходять переговори глав держав "нормандської четвірки". Фото зустрічі Президента опубліковані його прес-службою на офіційному сайті.

"Президент прибув в міжнародний аеропорт "Орлі", де відбулася офіційна церемонія зустрічі. Програмою візиту передбачена двостороння зустріч Глави української держави з Президентом Французької республіки Франсуа Олландом. Зустріч буде проходити в резиденції Президента Франції в Єлисейському палаці. Після зустрічі двох президентів відбудеться головна подія візиту - зустріч лідерів країн "нормандського формату", - йдеться в повідомленні прес-служби Порошенка.

У той же час, згідно з повідомленням прес-служби Президента Франції Франсуа Олланда в Twitter, в рамках зустрічі "нормандська четвірка" в Парижі передбачена переговори на які вже прибули канцлер Німеччини Ангела Меркель, а також російський Президент Володимир Путін.

Раніше повідомлялося про намір української сторони зажадати від Росії скасувати проведення так званих "місцевих виборів" самопроголошеними "республіками" Донбасу.

Як відомо, у "ДНР" збираються провести "вибори" 18 жовтня, а в "ЛНР" -1 листопада. При цьому легітимні вибори на Донбасі за українським законодавством відбудуться 25 жовтня.

Nous discutons actuellement avec Angela Merkel, Vladimir Poutine et Petro Porochenko de la situation en Ukraine

Видео опубликовано François Hollande (@fhollande) Окт 2 2015 в 7:17 PDT

Фото: прес-служба АПУ/@Elysee