ua en ru

Внаслідок обстрілів Авдіївки та околиць Волновахи поранено 4 особи, - поліція

Внаслідок обстрілів Авдіївки та околиць Волновахи поранено 4 особи, - поліція Фото: бойовики обстріляли Авдіївку та околиці Волновахи

Серед постраждалих двоє підлітків

Внаслідок обстрілів Авдіївки та околиць Волновахи, які бойовики здійснили минулої доби, 17 лютого 2017 року, поранено 4 особи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"За минулу добу бойовики нанесли артудари по Авдіївці та селу Трудівське під Волновахою. Серед постраждалих - 14-річний хлопець з Авдіївки та 15-річний юнак з Трудівського. Вночі та зранку на місці обстрілів працювала поліція", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в результаті артуадару по житловим кварталам Авдіївки, який був нанесений близько 17:00, руйнувань зазнали 2 багатоповерхівки та 3 приватні будинки.

Повідомляється, що внаслідок прямого влучення у багатоповерхівку в Авдіївці постраждали два брати 14 та 19 років. У молодшого хлопця перелом голені, у старшого - забій грудної клітини.

Крім того, зазначається, що в Авдіївці пошкоджено високовольтну лінію електропередач, а поблизу школи №4 - газову трубу. Наразі газ перекритий, витоку немає.

"Під обстрілом опинилося і село Трудівське, яке знаходиться поблизу лінії розмежування, у 15 км від міста Волновахи. Обстріл розпочався о 22:00 та тривав більше години. Постраждали вулиці Центральна, 60 років Перемоги та Щорса. Загалом на цей час відомо про пошкодження більше 15 будинків", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок обстрілу околиць Волновахи травмований 15-річний хлопець та його батько 43 років. Наразі вони госпіталізовані.

"Усі наслідки обстрілів задокументовані. Попередня кваліфікація за ч.1 ст.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: наслідки обстрілу околиць Волновахи

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні вночі бойовики на Донбасі обстріляли з артилерії село Трудівське.