ua en ru

Унаслідок негоди в Україні загинула одна людина

Унаслідок негоди в Україні загинула одна людина Фото: негода в Україні (gismeteo.ua)

У Черкаській області на пасовищі від удару блискавкою загинула жінка

Унаслідок ускладнення погодних умов в Україні (дощ, гроза, пориви вітру) протягом минулої доби загинула одна людина. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«У Черкаській області у Шполянському районі в с. Антонівка на пасовищі була уражена блискавкою місцева мешканка, яка загинула на місці події», - йдеться в повідомленні.

Крім того, у с. Липянка цієї ж області пошкоджено шиферні та металеві покрівлі 27 житлових будинків, торгівельному закладі РайСТ та частини зернотоку ТОВ «Трайгон-Фармінг-Харків», повалено 5 електроопор; у м. Шпола підтоплено 5 присадибних ділянок, через захаращення дренажних стоків підтоплено дорожнє полотно на автодорозі Золотоноша-Умань та повалено 5 дерев.

Своєю чергою в Дніпропетровській області – у Новомосковському районі м. Перещепине та м. Кривий Ріг частково пошкоджено шиферні та металеві покрівлі 81 житлового будинку та 12 господарчих споруд, повалено 30 дерев, у м. Прещепине частково пошкоджено покрівлі 2-х ЗОШ.

У Донецькій області – у Покровському районі повалено 3 дерева.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківській області у горах біля села Бистрець від удару блискавки загинув відпочиваючий із Харкова.