ua en ru

ТСК ВР викликає Ю.Тимошенко, Ю.Продана, Ю.Бойка та членів ради директорів RUE на засідання 12 липня для надання інформації по справі позову RUE до НАК

Екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко, екс-міністра палива та енергетики Юрія Продана, а також діючого міністра палива та енергетики Юрія Бойка та членів ради директорів RUE викликають на засідання ТСК ВР у наступний понеділок (12 липня) для надання інформації по справі позову RUE до «Нафтогазу» і прийняття рішення Стокгольмським судом. Про це в ході засідання ТСК ВР заявив голова ТСК, нардеп від НУ-НС Роман Зварич, передає кореспондент РБК-Україна.

«Ми викликаємо на наступне засідання Ю.Тимошенко, Ю.Продана та Ю.Бойка, а також представника ради RUE для надання нам відповідної інформації. МИ також звертаємось до «Нафтогазу» та Мінпаливенерго надати нам копії договорів НАК та RUE, починаючи з 2006 р., а також надати копію офіційного рішення Стокгольмського суду»,- сказав Р.Зварич.

Він наголосив, що комісія звернеться з запитом до Державної виконавчої служби на предмет «чи поступав виконавчий лист від Стокгольмського суду і чи прийнято рішення про відкриття виконавчого провадження».

РюЗварич повідомив, що сьогодні на засідання ТСК запрошував генпрокурора Олександра Медведька і голову СБУ Валерія Хорошковського але вони його проігнорували.

Він також не виключив, що в ході розслідування «вони обов'язково будуть запрошені для надання інформації».