ua en ru

ТСК щодо подій у Мукачевому почала допит голови Закарпатського "Правого сектора", - нардеп

ТСК щодо подій у Мукачевому почала допит голови Закарпатського "Правого сектора", - нардеп Фото: Ігор Мосійчук

Сачко розповів про конфлікт між ПС і ДАІ Мукачево

Тимчасова слідча комісія (ТСК) щодо подій у Мукачевому почала допит голови Закарпатського "Правого сектора" (ПС) Олександра Сачка. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Ігор Мосійчук.

"Він розповів про конфлікт між ПС і ДАІ Мукачево, на підмогу викликали бригаду нардепа Ланьо, більш відомого на прізвисько "Блюк", який мав місце 7 липня за 4 дні до побоїща в Мукачево. Саме під час цього конфлікту помічник Ланьо, Пашкуляк призначив ПС стрілку на 11 липня", - повідомив нардеп.

За словами Сачко, в бригаду "Блюка" входили "тітушки", які в ході Революції Гідності влаштували бійку в Маріїнському парку.

"ПС Закарпаття співпрацював з СБУ і збирав інформацію про контрабанду на кордоні в цій області. До стрілки з бригадою "Блюка" готувався штаб ПС, і саме там було прийнято рішення як і в якому вигляді, з якою зброєю на них їхати", - написав Мосійчук.

Крім цього, Сачко повідомив, що комбат ПС Закарпаття Роман Стойко до Революції Гідності займався контрабандою, як і інші жителі цього регіону.

"Головний меседж, що повну інформацію про контрабанду та повну інформацію про бійню в Мукачево 11.07.2015 року може надати комбат ПС Закарпаття Роман Стойко", - написав нардеп.

Мосійчук також зазначив, що, за словами Сачка, народний депутат Віктор Балога допомагав матеріально-технічним забезпеченням ПС Закарпатті в 2014 році, але на рішення цієї організації не впливав.

"Прокуратура і інші слідчі Олександра Сачка не допитували. Сачко заявив, що ПС у Мукачевому став жертвою провокації", - повідомив політик.

ТСК по подіям в Мукачево почало опитувати голову Закарпатського "Правого сектору" Олександра Сачко.Він розповів про ко...

Posted by Ігор Мосійчук on 18 липня 2015 р.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков сьогодні, 18 липня, під час робочого візиту в Закарпатську область представив нового керівника обласної міліції - полковника Сергія Князєва.