ua en ru

ТСК по Мукачеву визнала винним в події тільки "Правий сектор", - нардеп

ТСК по Мукачеву визнала винним в події тільки "Правий сектор", - нардеп Фото: події в Мукачево

Звіт представлять в Раді 18 вересня

Тимчасова слідча комісія (ТСК) щодо подій у Мукачевому Закарпатської області визнала винним у конфлікті тільки "Правий сектор". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

"Закінчилося засідання ТСК щодо подій у Мукачевому. Затверджено звіт ТСК, який завтра буде представлений у парламенті. Я вважаю цей звіт ТСК упередженим і однобоким адже вся вина за криваву сутичку в Мукачево покладено тільки на "Правий сектор". Злочинне угрупування народного депутата Ланьо, про який повідомляє СБУ, у висновках ТСК як сторона конфлікту навіть не згадується", - повідомив Мосійчук.

При цьому він зазначив, що народні депутати-члени ТСК після довгих дебатів вирішили просити Верховну Раду продовжити роботу комісії на місяць для з'ясування всіх обставин трагедії.

Закінчилося засідання ТСК по подіям в Мукачево. Затверджено звіт ТСК який завтра буде виголошено в парламенті. Я вважаю ...

Posted by Ігор Мосійчук on 17 сентября 2015 г.

Нагадаємо, 11 липня у Мукачеві стався збройний конфлікт між представниками "Правого сектора" і людьми нардепа Михайла Ланьо. В результаті перестрілки були жертви, кілька бійців ПС потрапили в оточення, проте потім зуміли втекти. Пізніше губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль повідомив, що учасники мукачівських подій з ПС загинули в ДТП у Дніпропетровській області.