ua en ru

ТСК по Мукачеву почне працювати з завтрашнього дня

ТСК по Мукачеву почне працювати з завтрашнього дня Фото: Микола Паламарчук

Представники ТСК поїдуть розбиратися на місце подій

Тимчасова слідча комісія (ТСК) Верховної Ради з розслідування подій у Мукачевому почне працювати з завтрашнього дня, 15 липня. Про це заявив у кулуарах журналістам голова парламентської ТСК з розслідування подій у Закарпатській області Микола Паламарчук, передає кореспондент РБК-Україна.

"Комісія почне працювати з завтрашнього дня", - сказав він.

У той же час він заявив, що ТСК у ході розслідування, зокрема, буде виїжджати на місце подій.

"Ми і на місце поїдемо. Справа - об'єктивно розібратися", - повідомив Паламарчук.

Нагадаємо, вдень 11 липня в Мукачеві сталася перестрілка між представниками "Правого сектора" і людьми з оточення народного депутата Михайла Ланьо. В результаті збройного зіткнення були загиблі і поранені, в тому числі цивільні особи. Досі під Мукачево залишаються заблокованими кілька бійців "Правого сектора", які відмовляються здаватися правоохоронцям.

У "Правому секторі" заявили, що стрілянина в Мукачево почалася з-за Ланьо, який викликав їх на переговори, будучи нібито незадоволеним через патрулів ПС, розташованих на митницях. Також в "Правому секторі" звинуватили міліцію у "кришуванні" контрабанди в Закарпатській області.

Народний депутат Мустафа Найєм у свою чергу заявив, що, за розповідями місцевих жителів, конфлікт виник за переділ ринку контрабанди сигарет між людьми нардепа Ланьо та "Правого сектора".