ua en ru

Світовий банк продовжить консультувати Україну щодо пенсійної та медичної реформ

Світовий банк продовжить консультувати Україну щодо пенсійної та медичної реформ Фото: Мюллер та Данилюк (прес-служба Міністерства фінансів України)

Відбулася зустріч Данилюка з віце-президентом Світового банку

Світовий банк продовжуватиме надавати консультації Україні щодо впровадження пенсійної реформи та реформи охорони здоров’я. Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.

"Представники Світового банку відзначили прогрес у запровадженні ключових реформ в Україні. Вони також зазначили, що Світовий банк продовжуватиме надавати консультації щодо впровадження пенсійної реформи та реформи охорони здоров’я", - йдеться у повідомленні.

Зустріч міністра фінансів Олександра Данилюка та заступника міністра фінансів з питань європейської інтеграції Юрія Буци з віце-президентом Світового банку Сирілом Мюллером та директором Світового банку в справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен відбулася вчора, 14 лютого.

Вони обговорили питання впровадження структурних реформ в Україні та співпрацю України зі Світовим банком.

Крім цього, Мюллер зазначив, що Світовий банк підтримує проведення в Україні реформи корпоративного управління у державних банках, створення ринку землі, реформи енергетичного сектору та продовжуватиме сприяти їхньому запровадженню.

Нагадаємо, 7 лютого президент України Петро порошенко повідомив, що Світовий Банк і канадські партнери допомагають Україні формувати телемедичну мережу.