ua en ru

Всі євроінтеграційні закони, крім двох, будуть прийняті в найближчі 2-3 тижні, - Єфремов

Всі євроінтеграційні закони крім двох будуть прийняті в найближчі 2-3 тижні. Про це сьогодні заявив голова фракції Партії регіонів Сергій Єфремов під час круглого столу "Українсько-німецькі відносини напередодні саміту ЄС у Вільнюсі", передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день в роботі знаходяться лише два законопроекти - це закон "Про прокуратуру" та закон "Про вибори у Верховну Раду". Ці два законопроекти є фізично. Законопроект "Про Верховну Раду" я сьогодні вже зареєстрував у Верховній Раді. Ми чекаємо остаточного рішення Венеціанської Комісії, яка повинна зібратися 11 жовтня і по цим законопроектам прийняти відповідне рішення. Що стосується інших законодавчих актів, що вони вже знаходяться в парламенті і у нас є впевненість, що в найближчі 2-3 тижні ми їх приймемо", - зазначив Єфремов.

Нагадаємо, що 10 жовтня депутати підтримали проект постанови про схвалення євроінтеграційного законопроекту "Про внесення змін до Конституції України щодо посилення гарантій незалежності суддів", ініційованого Президентом, відповідно до якого пропонується призначати суддів безстроково.