ua en ru

Усі аварійні розриття будуть закриті до Дня Києва, - КМДА

У КМДА обіцяють до Дня Києва закрити всі аварійні розриття. Про це повідомив в. о. заступника голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Анатолій Голубченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми хочемо зробити основну частину робіт до Великодня, але по "Київенерго" (та частина робіт, за яку відповідає" Київенерго ") це на жаль не вдасться." Київенерго "повністю завершить всі роботи до Дня Києва, зараз зробимо все що можна до 5-го, потім все що можна до 9-го і потім вже до Дня Києва. Питання в тому, що у них майже 400 розриттів, серед них і теплові, частина - електричні. Від 20 до 30 нових розриттів у них щодня, якщо разом взяти і теплові, та електричні мережі...", - зазначив Голубченко.

Він доручив "Київенерго" до 7-го числа надати графік аварійних розриттів. У свою чергу директор департаменту благоустрою Сергій Садовий відзначає, що, на жаль, до того часу з "Київенерго" не вдалося налагодити ефективної роботи по рахунок розриттів. Оскільки роботи проводить не "Київавтодор", а приватні підрядники, яких не можна контролювати.

Таким чином, сьогодні "Київенерго" на своєму балансі має найбільшу кількість розриттів.

"На 29 квітня 2013 р. в управлінні контролю за благоустроєм знаходилося 430 поточних аварійних контрольних карток, у зв'язку з ліквідацією аварій у мережах. З них 382 -" Київенерго ", 15 -" Київводоканал ", 4 -" Київгаз ", 12 -" Київпастранс "і 17 інші організацій", - зазначив Садовий.

Він також додав, що найбільше розриттів у Шевченківському та Святошинському районах.

Читайте також: У Києві найбільш зазнали руйнувань вулиці, відслужили строки експлуатації по кілька разів, - КМДА