ua en ru

ЗС РФ проводять посилення та ротацію підрозділів на передових позиціях бойовиків на Донбасі

ЗС РФ проводять посилення та ротацію підрозділів на передових позиціях бойовиків на Донбасі Фото: військові РФ

Для уточнення оборонних порядків АТО бойовики активно застосовують диверсійно-розвідувальні групи

Збройні сили Російської Федерації проводять посилення та ротацію підрозділів на передових позиціях бойовиків на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Міністерства оборони України.

"Проводиться посилення та ротація підрозділів 1 АК (Донецьк) ЗС РФ на передових позиціях: до н. п. Ясинувата відмічено прибуття підрозділу 128 спеціального моторизованого полку (Вороніж) внутрішніх військ МВС РФ; до західної околиці м. Донецьк прибуло три вантажні автомобілі з особовим складом 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк); з м. Макіївка у напрямку м. Донецьк перекинуто дві інженерні машини розгородження; у районах міст Донецьк та Ясинувата зафіксовано діяльність підрозділів зі складу окремої роти радіоелектронної боротьби (Донецьк)", - йдеться у повідомленні.


Окрім цього, як зазначається, з метою викриття системи вогню та уточнення оборонних порядків підрозділів сил АТО, активно застосовуються диверсійно-розвідувальні групи.

Зокрема, повідомляється, що до районів н.п.Красногорівка, Мар’їнка та Новотроїцьке здійснили вихід три ДРГ зі складу 331 парашутно-десантного полку (Кострома) 98 повітрянодесантної бригади (Іваново) Повітрянодесантних військ ЗС РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про 3 загиблих та 5 поранених військових РФ на Донбасі.