ua en ru

Під час сутички в Слов'янську учасники блокади погрожували сім'ям поліцейських, - МВС

Під час сутички в Слов'янську учасники блокади погрожували сім'ям поліцейських, - МВС Фото: Павло Свір

Блокадники обіцяли "вирізати" дітей поліцейських

Під час сутички в Слов'янську учасники блокади погрожували сім'ям поліцейських. Про це в ході виступу з трибуни Верховної Ради України сказав начальник кримінальної поліції Слов’янського відділу поліції Павло Свір, передає прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Те, що вчора відбувалося на блокпосту - стоїш з "відкритим ротом" і не розумієш, як таке може відбуватися у цивілізованій державі. Люди, які були з народним депутатом, сказали мені в обличчя, що будуть шукати наші родини і вирізати наших дітей. Чесно сказати – я не чув таких слів навіть "по той бік барикади", - зазначив Свір.

Відповідно до повідомлення, сьогодні, 15 березня, четверо працівників поліції з трибуни ВР розповіли подробиці про намагання прорватися через блокпост колони автомобілів на чолі з депутатом Ради Володимиром Парасюком.

altaltalt

Фото: співробітники поліції у Раді

За словами командира роти спеціального призначення при ГУНПУ в Донецькій області Юрія Голубана, народний депутат створив конфліктну ситуацію, внаслідок якої проти поліцейських було застосовано газові балончики.

"У результаті цих дій постраждало шість поліцейських - три з опіками очей і обличчя, один з пошкодженням ноги і два з серйозними гематомами, які наніс саме Парасюк", - підкреслив Голубан.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко назвав ганебним інцидент за участю народного депутата Володимира Парасюка і поліцейських.