ua en ru

На виборчій дільниці в Туреччині сталася перестрілка, є загиблі

На виборчій дільниці в Туреччині сталася перестрілка, є загиблі Фото: під час референдуму в Туреччині сталася перестрілка

В результаті перестрілки загинули дві людини, ще двоє - поранені

Під час референдуму в турецькій провінції Дыярбакыр сталася перестрілка, в результаті якої загинули 2 людини. Про це повідомляє турецький канал NTV.

"Перестрілка сталася в селі Ябанарды, на вулиці біля школи, де розташована виборча дільниця. За попередньою версією, причиною конфлікту стало розходження у політичних поглядах різних груп громадян", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ще дві людини перебувають у важкому стані. У селі підвищені заходи безпеки, поліція почала розслідування інциденту.

Нагадаємо, в Туреччині сьогодні, 16 квітня 2017 року, проходить референдум по переходу до президентської системи правління і, відповідно, розширення повноважень президента Туреччини Реджепа Ердогана. Опитування показують, що число прихильників і противників реформи приблизно однакову.

Зазначено, що виборчі дільниці в східній частині Туреччини будуть відкриті до 16:00 за місцевим часом, у західній - будуть працювати до 17:00. Результати голосування очікуються вже ввечері цього ж дня.