ua en ru

Під час розбійного нападу та викрадення 2,4 млн гривень у Києві постраждала жінка

Під час розбійного нападу та викрадення 2,4 млн гривень у Києві постраждала жінка Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Подія трапилася сьогодні на вулиці Верхній Вал у Києві

Під час розбійного нападу та викрадення 2,4 млн гривень у центрі Києва постраждала жінка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"Зловмисники розбили скло в автомобілі, бризнули газовим балончиком в обличчя водію та пасажирці та відібрали у потерпілих сумку з грошима. За попередньою інформацією, сума збитку становить понад 2 мільйони гривень. На момент прибуття поліції постраждалу жінку доставили до медичного закладу, а водій спілкується зі слідчими", - йдеться у повідмоленні.

Як зазначається, подія трапилася на вулиці Верхній Вал, де водій на автомобілі "Шкода" разом із працівницею фірми знаходилися, повертаючись із площі Льва Толстого, до них під'їхав автомобіль "Інфініті", з якого вибігли невідомі чоловіки та вихопили із сидіння сумку з готівкою і втекли.

"Вказану подію належним чином зареєстрували, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Поліція проводить комплекс розшукових заходів для встановлення та затримання правопорушників", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Києва зловмисники напали на чоловіка та відібрали у нього сумку з 2,4 млн гривень.