ua en ru

За час проведення АТО на Донбасі загинули 162 українських розвідника

За час проведення АТО на Донбасі загинули 162 українських розвідника Фото: Порошенко привітав розвідників з їх професійним святом

Ще 632 воїна-розвідника отримали поранення

За період проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули 162 українських розвідника. Про це заявив президент України Петро Порошенко під час свого виступу у день 24-ї річниці воєнної розвідки в державі, передає прес-служба глави держави.

Ще 632 воїна-розвідника отримали поранення.

Порошенко привітав військовослужбовців Головного управління розвідки Міністерства оборони України з професійним святом і зазначив, що в нинішніх непростих умовах розвідка змогла наростити свої можливості, ефективно перерозподілити сили і спрямувати їх на боротьбу з агресором.

Він повідомив, що воїни-розвідники щодня виконують бойові завдання по викриттю злочинної діяльності російських окупаційних військ на територіях Донецької та Луганської областей, а також у Криму.

Президент підкреслив, що необхідно посилити співпрацю з НАТО і привести структури воєнної розвідки України у відповідність зі стандартами Альянсу з урахуванням досвіду бойових дій на Донбасі.

Порошенко взяв участь у заходах з нагоди 24-ї річниці воєнної розвідки України 1Порошенко взяв участь у заходах з нагоди 24-ї річниці воєнної розвідки України 2Порошенко взяв участь у заходах з нагоди 24-ї річниці воєнної розвідки України 3Порошенко взяв участь у заходах з нагоди 24-ї річниці воєнної розвідки України 4Порошенко взяв участь у заходах з нагоди 24-ї річниці воєнної розвідки України 5Порошенко взяв участь у заходах з нагоди 24-ї річниці воєнної розвідки України 6

Фото: Порошенко взяв участь у заходах з нагоди 24-ї річниці воєнної розвідки України

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає.