ua en ru

Під час поминальних днів у Києві пустять додатковий транспорт, - КМДА

Під час поминальних днів у Києві пустять додатковий транспорт, - КМДА 19-22 квітня в Києві пустять додатковий транспорт

Під час проведення поминальних днів на у столиці організують роботу додаткових маршрутів пасажирського транспорту, які курсуватимуть до міських кладовищ. Відповідне розпорядження підписав Київським міський голова Віталій Кличко.

"Окрім існуючих маршрутів, організують додаткові, а також значно збільшать кількість рухомого складу для перевезення пасажирів у поминальні дні до міських кладовищ 2015 році. Зокрема додатково виділять автобусні, трамвайні, а також таксомоторні маршрути 19, 20, 21, 22 квітня та 9 травня 2015 року" - сказано у розпорядженні.

У свою чергу, міліція Києва забезпечить громадський порядок і безперебійний рух наземного транспорту поблизу міських кладовищ, зокрема Південного та Північного.

"19 квітня 2015 року Головне управління МВС забезпечить заборону паркування автотранспорту на вул. Електротехнічній та заїзд транспортних засобів на вул. Крайню, крім автобусів великої місткості, спецтранспорту" - наголосили у міськадміністрації.

Окрім того, КМДА рекомендувала адміністраціям ринків відмінити роботу 19 квітня.

"Зокрема, це стосується ринку "Троєщина", "Фермер", ринків біля станції метрополітену "Петрівка", а саме: "Речовий", "Книжковий", "Господарський". Також 19 та 21 квітня 2015 року рекомендовано відмінити роботу ринків "Деміївський" та "Ізюмський" - йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, раніше в КМДА заявили про намір ліквідувати незаконні автостоянки.