ua en ru

За час "великоднього перемир'я" бойовики на Донбасі стріляли 230 разів

За час "великоднього перемир'я" бойовики на Донбасі стріляли 230 разів Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

При цьому терористи неодноразово застосовували заборонену Мінськими угодами зброю

Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують ігнорувати домовленості Тристоронньої контактної групи щодо повного припинення вогню на період Великодніх свят. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Загалом від початку встановленого з опівночі 30 березня "великоднього перемир’я" агресор здійснив понад 230 обстрілів позицій українських захисників, при цьому неодноразово застосувавши заборонену Мінськими угодами зброю", - йдеться в повідомленні.

При цьому у штабі наголосили, що підрозділи Збройних сил України у районі проведення АТО на території Донецької та Луганської областей і надалі суворо та неухильно дотримуватимуться заходів із підтримання всеосяжного, сталого і необмеженого припиненню вогню по всій лінії розмежування сторін.

"Штаб АТО закликає так званих ватажків окупаційної адміністрації РФ припинити обстріли, збройні провокації та надати можливість мирним мешканцям прифронтових сіл і містечок у спокої та мирі провести велике релігійне свято - Воскресіння Христове", - закликали у відомстві.

ПРЕС-ЦЕНТР ШТАБУ АТО ПОВІДОМЛЯЄ: Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують ігнорувати домовленості Тристоронньої...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підтримувані Росією бойовики на Донбасі продовжують зривати домовленості про "великоднє перемир'я", обстрілюючи позиції українських військ і населені пункти з використанням важкого озброєння.