ua en ru

Під час обшуку у голови одеської міліції знайшли штандарти МВС РФ, - Матіос

Під час обшуку у голови одеської міліції знайшли штандарти МВС РФ, - Матіос Фото: Анатолій Матіос

Матіос готовий обміняти хабарника на українських полонених

Під час обшуку у голови Одеського міського управління УМВС України в Одеській області були знайдені штандарти МВС Росії. Про це повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос у Facebook.

"Россия МВД"- закрито!) це - виявлені під час обшуку оце зараз штандарти загарбника в кабінеті затриманого нач.Одеського міськуправління міліціі!!! Готовий обміняти цього "уподобальника"МВД Росіі на наших полонених героїв!", - написав Матіос.

"Россия МВД"- закрито!) це - виявлені під час обшуку оце зараз штандарти загарбника в кабінеті затриманого нач.Одеського...

Posted by Анатолій Матіос on 27 августа 2015 г.

Нагадаємо, 27 серпня був затриманий "на гарячому" під час отримання хабара на загальну суму 20 тис. дол. США начальник Одеського міського управління УМВС України в Одеській області. Про це повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури України.

"27 серпня слідчі військової прокуратури Південного регіону України спільно зі спецпідрозділом "К" УСБУ в Одеській області затримали "на гарячому" під час отримання хабара на загальну суму 20 тис. дол. США начальника Одеського міського управління УМВС України в Одеській області", - йдеться в повідомленні.