ua en ru

Під час обстрілу бойовиків на Донбасі один український військовий був поранений, - СЦКК

Під час обстрілу бойовиків на Донбасі один український військовий був поранений, - СЦКК Фото: поранений боєць ВСУ (facebook.com/theministryofdefence.ua)

Бойовики обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї

Під час обстрілу бойовиків на Донбасі один український військовий був поранений. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook, посилаючись на інформацію Спільного центру з контролю і координації (СЦКК).

"10 серпня о 7:30 особовий склад підрозділу Збройних Сил України (ЗСУ) почав роботи з інженерного обстеження ділянки дороги на підконтрольній території Україні, по якій був запланований проїзд першого заступника голови СММ ОБСЄ Олександра Хуга з населеного пункту Пикуза (ДНР) в Маріуполь", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією СЦКК, в 7:40 бойовики почали обстріл позицій ВСУ зі стрілецької зброї із залученням снайперів, під час якого отримав поранення військовослужбовець ЗСУ, який здійснював обстеження зазначеної ділянки дороги на наявність вибухонебезпечних пристроїв.

Наголошується, що роботи по розмінуванню проводилися при наявних гарантії безпеки з боку НЗФ ОРДО, які були офіційно передані російською стороною СЦКК.

УКРАЇНСЬКА СТОРОНА СЦКК: НЗФ ОРДО ПРОДОВЖУЮТЬ ЗБРОЙНІ ПРОВОКАЦІЇ ТА ПЕРЕШКОДЖАЮТЬ ДІЯЛЬНОСТІ СММ ОБСЄ. Українська сторін...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовиків на тимчасово непідконтрольних Україні територіях Донецької і Луганської області примушують обстрілювати будинки місцевих мешканців.