ua en ru

Під час новорічних свят у Києві обмежать рух транспорту вздовж Володимирського проїзду

Під час новорічних свят у Києві обмежать рух транспорту вздовж Володимирського проїзду Фото: "Новий рік між двома дзвіницями"

Рух Хрещатиком перекриватися не буде

Для зручності киян та гостей міста, що пересуватимуться автомобілем, а також вільного проїзду громадського транспорту в центрі Києва, міська влада вирішила не перекривати повністю Володимирський проїзд. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Також відзначається, що між Софійською та Михайлівською площами (вздовж Володимирського проїзду) з 19 грудня розпочався новорічний ярмарок у рамках свята "Новий рік між двома дзвіницями". Рух транспортних засобів вздовж цієї ділянки дороги буде частково обмежений (крім міського пасажирського транспорту, що працює в звичайному режимі) до 30 січня 2016 року.

При цьому, зазначається, що повне припинення руху вздовж Володимирського проїзду планується лише протягом п'яти днів за весь період святкування - 31 грудня 2015 року - 1 січня 2016 року (20:00 - 2:00), 1 січня 2016 року (14:00 - 20:00), 7 січня 2016 року (11:00 - 14:00).

Також повідомляється, що київська міська влада ухвалила рішення дозволити рух транспорту вулицею Хрещатик у суботні, недільні, святкові та неробочі дні до 25 січня 2016 року, аби не допустити значного ускладнення руху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві з 1 до 10 січня буде внесено зміни у роботу наземного громадського транспорту.