ua en ru

Під час нападу на поліцейських Ізраїлю загинули три палестинця

Під час нападу на поліцейських Ізраїлю загинули три палестинця Фото: бойовики палестинського угруповання (youtube/NowThis channel)

Двоє поліцейських отримали травми

Під час нападу на ізраїльських поліцейських сьогодні, 16 червня 2017 року, загинули три палестинця. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на дані прес-служби поліції Ізраїлю.

"Ізраїльські сили безпеки застрелили 3 палестинців, які відкрили вогонь по поліції. Співробітниця прикордонної поліції знаходиться в критичному стані", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, атаки відбувалися одночасно в двох районах поряд з воротами Дамаска біля стін старого міста Єрусалима.

В одній з атак двоє палестинців було вбито після того, як відкрили вогонь та намагалися завдати удару по групі ізраїльських поліцейських. З іншого боку, палестинець напав на прикордонну поліцію, критично поранивши співробітницю, перш ніж його застрелили. В результаті нападу постраждав ще один ізраїльський офіцер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ізраїль має намір обговорити з Сполученими Штатами Америки можливості відновлення мирних переговорів з Палестиною.