ua en ru

За час Євробачення 10 іноземців стали жертвами крадіжок і шахрайства, - поліція

За час Євробачення 10 іноземців стали жертвами крадіжок і шахрайства, - поліція Фото: у поліцію звернулися 12 гостей Євробачення з інших країн

Ще два гостя Євробачення стали жертвами нещасного випадку

За час проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017 10 іноземців стали жертвами крадіжок і шахрайства. Про це йдеться в повідомленні Національної поліції України.

"За час проведення Євробачення-2017 за допомогою до поліції звернулися 12 іноземців. В основному вони ставали жертвами незначних майнових злочинів: 8 крадіжок, 2 шахрайства та 2 нещасних випадки", - йдеться в повідомленні.

Також в поліції зазначили, що до здійснення заходів безпеки у зв'язку з проведенням Євробачення було залучено понад 10 тисяч правоохоронців. Станом на 15 травня 2017 року майже всі делегації учасників Євробачення покинули Україну.

Нагадаємо, раніше голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що за час Євробачення від незначних злочинів постраждали 12 іноземців.

"В даний час грубих порушень громадського порядку, пов'язаних з проведенням пісенного конкурсу, не допущено. Всього за допомогою в поліцію звернулися 12 іноземців, тобто 12 фактів, з яких в основному вони ставали жертвами незначних злочинів", - заявив Князєв.