ua en ru

Під час бійки у Вінницькій області чоловік поранив ножем чотирьох осіб

Під час бійки у Вінницькій області чоловік поранив ножем чотирьох осіб Фото: бійка у Вінницькій області

Четверо молодих людей з ножовими пораненнями доставлені в лікарню

У Вінницькій області в ході бійки чоловік поранив відвідувачів місцевого кафе ножем. В результаті чотири людини отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба обласної Національної поліції.

"Встановлено, що в бійці, яка сталася в селі Джурин, брали участь вісім осіб. Під час бійки чоловік дістав ніж і почав наносити удари противникам. Поліція встановила всіх учасників інциденту і затримала їх. Як з'ясувалося, ножові поранення потерпілим завдав 19-річний житель районного центру. Хлопець затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасово тримання", - йдеться в повідомленні.

Четверо молодих людей з ножовими пораненнями доставлені в лікарню.

За даним фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінницькій області у місті Ладижин учасник АТО на Донбасі Олександр Старусєв з позивним "Сом" загинув від наїзду попа УПЦ МП. Священнослужитель переїхав військового два рази і зник з місця злочину.