ua en ru

За час АТО в Гранітному загинули 10 мирних жителів, - Аброськін

За час АТО в Гранітному загинули 10 мирних жителів, - Аброськін Фото (В'ячеслав Аброськін): Гранітне

Загинули троє дітей

За час проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі у Гранітному, яке обстрілюється бойовиками, загинули 10 мирних жеителей. Про це повідомив начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін в Facebook.

"Обстріл селища бойовиками "ДНР" не припиняються. На сьогоднішній день в селищі зруйновано 20 житлових будинків, 15 пошкоджені частково. За час війни, від снарядів бойовиків, в селищі вбито 10 мирних жителів, 35 поранені, з них 3 дітей.

До початку бойових дій в Гранітному проживало майже 4 тисячі чоловік, зараз залишилася половина. 300 дітей постійно перебувають під обстрілом", - йдеться в повідомленні.

Сегодня работал в Гранитном. 50 км от Мариуполя. Обстрелы поселка боевиками «ДНР» не прекращаются. На сегодняшний день в...

Posted by Вячеслав Аброськин on 10 августа 2015 г.

Аброськін також зазначив, що на території населеного пункту немає аптеки. Крім того, жителі переживають за наступну зиму. У всіх опалення пічне, а вугілля немає і перспективи його завезення також.

"Після спілкування з людьми прийняв рішення - на постійній основі в Гранітному будуть працювати три співробітника - слідчий, оперуповноважений карного розшуку, дільничний", - додав Аброськін.

Нагадаємо, у Генштабі пов'язують загострення на Донбасі з присутністю генерала РФ Ленцова.