ua en ru

Під час акції під МВС чоловік облив кефіром журналістку

Під час акції під МВС чоловік облив кефіром журналістку Фото: зіткнення під МВС (РБК-Україна)

Правопорушника доставили в управління поліції

Чоловіка, який під час акції під будівлею Міністерства внутрішніх справ (МВС) в Києві облив кефіром журналістку телеканалу, доставили в управління поліції. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу поліції столиці.

Встановлено, що на акції під стінами МВС, яка відбулася сьогодні, 10 жовтня, один з чоловіків облив кефіром журналістку телеканалу. Правоохоронці, які стежили за порядком, відразу затримали правопорушника. При цьому його товариші намагалися перешкодити роботі поліцейських, влаштувавши бійку. Згодом один з учасників з раною руки звернувся за медичною допомогою.

Чоловіка і трьох активних учасників сутички доставили в управління поліції для встановлення їх особистих даних. Після проведення першочергової перевірки буде дана правова оцінка їх діям.

Як наголошується, журналістка пише заяву, яка буде розглянуто у відповідності з чинним законодавством.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що під будівлею Міністерства внутрішніх справ сталася бійка. Внаслідок сутичок, які сталися на акції під будівлею МВС в Києві, чоловік отримав поранення руки.

Зазначимо, сьогодні біля будівлі МВС на вулиці Богомольця проходила акція, пов'язана з подіями, які мали місце на ніч 10 жовтня. Так, у квартиру координатора С14 Сергія Мазура кинули вибуховий пристрій. В результаті постраждав батько активіста.