ua en ru

Лікарі підтвердили у Королівської опік ока і часткову втрату зору

Лікарі підтвердили у Королівської опік ока і часткову втрату зору Фото: Наталія Королевська

Королівську обстежили лікарі Київського центру мікрохірургії ока

Лікарі Київського центру мікрохірургії ока сьогодні обстежили народного депутата Наталію Королевську та підтвердили хімічний опік рогівки і кон'юнктиви лівого ока, а також часткову втрату зору. Про це повідомляє прес-служба Королевської на Facebook.

Згідно з опублікованим документом, у Королівської опік рогівки ока і часткова втрата зору.

"Лікарі Київського центру мікрохірургії ока сьогодні обстежили Наталію Королевську і поставили діагноз: хімічний опік рогівки та кон'юнктиви ока. Ерозія рогівки лівого ока. Часткова втрата зору на ліве око. Термін і ймовірність повного відновлення зору поки не встановлені", – йдеться в повідомленні.

alt

Як повідомлялося, невідомі облили зеленкою Королівську вчора в ході з'їзду жінок півдня України, після чого парламентарій попрямувала до лікарні. Напад стався на вулиці в момент, коли вона спілкувалася з учасницями з'їзду "Жінки за мир".

На групу жінок напали люди спортивної статури в камуфляжі, після чого втекли. Після нападу на сторінці спільноти "Автомайдан.Одеса" з'явилося повідомлення "Королевська приїхала в Одесу... Але щось пішло не так".

Поліцейські кваліфікували напад як хуліганство. Про це повідомила заступник начальника відділу комунікації Нацполіції в Одеській області Любов Гордієвська в коментарі "112 Україна".