ua en ru

Лікарі Дніпропетровської обл. прооперували понад 2,5 тис. бійців АТО, - Резніченко

Лікарі Дніпропетровської області прооперували понад 2,5 тис. бійців антитерористичної операції (АТО). Про це заявив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко.

"Це результат цілодобової роботи професіоналів в білих халатах. Наша область стала міцним тилом для української армії. Нам вдалося побудувати надійну систему з надання екстреної медичної допомоги пораненим захисникам. Це тисячі врятованих життів. Область і надалі буде продовжувати з честю виконувати свій громадянський обов'язок - забезпечувати лікування та реабілітацію наших воїнів", - заявив Резніченко.

Зазначимо, Дніпропетровська область продовжує приймати поранених і хворих із зони АТО. Бійці отримують медичну допомогу в 12 лікарнях і 2 військових госпіталях. Доставляють військовослужбовців із зони АТО 213 бригад швидкої та екстреної медичної допомоги.

З початку тижня в лікарнях області була надана допомога 51 потерпілому. Всього Дніпропетровська область прийняла майже 6 тис. воїнів. Зараз у лікарнях 340 бійців.

У той же час, регіон продовжує самостійно фінансувати лікування та харчування військових в цивільних медичних закладах.