ua en ru

ВР найближчим часом ухвалить законопроект "Про індустріальні парки", - Каськів

Верховна Рада України найближчим часом ухвалить законопроект "Про індустріальні парки". Про це повідомив сьогодні Владислав Каськів, голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України у своєму виступі на презентації інвестиційних можливостей та проектів розвитку Дніпропетровської області, повідомили в прес-службі агентства.

Національний проект "Індустріальні парки" внесено до переліку національних проектів указом Президента України Віктора Януковича про національний план дій на 2012 р.

"Очікується, що Верховна Рада України найближчим часом ухвалить законопроект "Про індустріальні парки". За умов створення зони вільної торгівлі та підписання угоди про асоціацію з ЄС, ухвалення та імплементація закону є вирішальним чинником для приходу в Україну стратегічних інвесторів. Його реалізація сприятиме активізації інвестиційної діяльності та створить десятки тисяч нових робочих місць, насамперед в регіонах", - наголосив Каськів.

Нагадаємо, в грудні 2011 р. Каськів заявив, що в Україні офіційно затверджено 11 інвестиційних національних проектів, в які необхідно вкласти 15 млрд дол.